9 september 2013 – Cursus “De Romantiek” Herzien

De oorspronkelijke cursus dateerde van 2010. Het was de eerste van de serie van zes die ik gemaakt heb. Ondertussen zijn er heel wat veranderingen in de presentatie van de laatste cursusdelen gekomen die ik nu ook in “De Romantiek” heb verwerkt. Maar er is meer gewijzigd. Aan de landen die we in het programma bezoeken heb ik ItaliĆ« en Spanje toegevoegd. Bij ItaliĆ« gaan we uitgebreid in op de opera componisten. De Spaanse bijdrage aan de Romantiek stamt uit de Moors-Spaanse hofcultuur; we gaan het daar uitgebreid over hebben. Het was ook leuk om het commentaar en wensen van cursisten te verwerken. Samen met het andere herzieningen ligt er een resultaat waar ik trots op ben.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.