Open dag Plusactiviteiten op 31 augustus 2014

plus

Ook dit jaar ben ik weer aanwezig tijdens de open dag van Plusactiviteiten in Castricum op het Bonhoeffer College. De school is open op zondag 31 augustus om 11:00 uur en het duurt tot 14:00 uur. U kunt dan met mij praten over de cursus Modernisme en de lezing over New York die dit najaar in het programma gepland staan. Ook Hanny Kracht, die mij bij de cursussen aan de Kunstkringloop in Heiloo assisteert is in het Bonhoeffer aanwezig. Echter hier biedt zij zelf een cursus beeldhouwen aan. Loop eens bij ons langs en zie wat wij hebben te bieden. Natuurlijk kunt u ook komen praten over de cursussen die in de Kunstkringloop worden gegeven. Dat laatste kan ook op zaterdag 6 september want dan staan we beiden voor de Bibliotheek tijdens de manifestatie Uit&Zo in Heiloo.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.